Прочитај ми чланак

Кнежевић: Миломир Марић је медијска проститука која ради за Мила Ђукановића

0

Лидер ДНП-а Милан Кнежевић назвао је новинара Миломира Марића медијском проститутком, оптуживши га да за потребе режима Мила Ђукановића "пљује" по Демократском фронту и интервјуише лица са потјернице

У оквиру своје дискусије о „Предлогу закона о санацији кредитних институција у Скупштини Црне Горе”, у четвртак 28.11., народни посланик и лидер ДНП-а Милан Кнежевић назвао је новинара Миломира Марића медијском проститутком, оптуживши га да за потребе режима Мила Ђукановића „пљује“ по Демократском фронту и интервјуише лица са потјернице.

Кнежевић је министру финансија Дарку Радуновићу поставио питањеевра да ле је тачно да је Душко Кнежевић оштетио државу Црну Гору за 550 милиона, тражећи да објави имена људи који су узели 21 милион и 800 хиљада евра за вријеме привремене управе у Атлас банци и ко им је омогућио да прекрше закон и узму средства за вријеме мораторијума.

Лидер ДНП је упитао да ли то значи да је институционални прогон Душка Кнежевића услиједио да би му се одузела имовина и да нако други преузме његове банке.
W3Сцхоолс

Он је упитао и ко је био гувернер Централне банке у периоду кад је Душко Кнежевић рекетиран од вице гувернера Велибора Милошевића како не би имао проблеме за контролу у Атлас банци и да ли је саслушан везано за снимак након ког је Милошевић ухапшен.

„Кад су се објавили неки други снимци, попут оног на ком Славољуб Стијеповић узима 100 хиљада евра, или оног са Неном Вујошевићем, нема никаквог хапшења-ни Ивице Станковића, ни Миливоја Катнића, нити Бориса Савића; нити било кога са којим је Нено Вујошевић договарао изласке из притвора „,казао је Кнежевић, додајући да треба да знамо када је а кад није снимак валидан.

„Да ли је снимак и нотес у Црној Гори валидан само кад је у њему Небојша Медојевић или неко из Демократског фронта или је валидан кад имамо неке доказе, као што имамо доказе за афере „Клап“ и „Вардар“. А сви знамо да иза тих афера стоји Блажо Ђукановић, Един Коларевић, Ацо Ђукановић и Брано Мићуновић и на њих нико не смије да упре прстом“, рекао је лидер ДНП-а.

Он је додао да ће, када се буду расписали избори 2020. године, тајкуни који су дужни десетине милиона евра неком другом Мигу Стијеповићу дати милионе евра који ће се слити у изборне штабове за куповину бирача.

-Зато ти тајкуни добијају послове и тако гасите банке.

–Тако финансирате и одређене новинаре, попут оне медијске проститутке Миломира Марића који је овдје у Црној Гори, ко ти га зна о чијем трошку у јулу мјесецу интервјуисао лице са потјернице-Веска Мујовића, највећег хохштаплера и преваранта у Црној Гори којег потражују сви судови. Нико не зна гдје се тај човјек налази, а одједном Марић, сарадник АНБ-а и лични новинар Мила Ђукановића интервјуише и добија новац за интервју са Мујовићем, и онда за потребе тог режима и тајкуна пљује по Демократском фронту како би створио атмосферу да смо ми некакав антидржавни елемент док овакви примјери уништише државу Црну Гору„, закључио је Кнежевић.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!