Прочитај ми чланак

КНЕЖЕВИЋ: Интерпол и ДЕА пресудили-Мило је готов! Отварам нову аферу (ВИДЕО)

0

Гост Славија инфо био је председник Атлас групе Душко Кнежевић, у првом интервјуу након што је скинут са Интерполове потернице одлучио је да проговори о аферама режима Мила Ђукановића уз напомену да Црна Гора може бити искључена из Интерпола јер га режим злоупотребљава за приватне обрачуне са неистомишљеницима.

„Велику улогу у режиму Црне Горе има Владимир Беба Поповић (Вучићев саветник) који је Милов велики саветник, али кога год је он саветовао није добро завршио. Једна од Бебиних акција у Црној Гори је прављење четничких перформанса на северу како би режим привукао гласове мањина (муслимана) али у те игре режима више нико не верује“, закључује Кнежевић и саветује Мила да после избора  бежи у Аргентину или у Емирате.

У интервју је подестио је и на кланове Грандовски који води Роћен и Мојковачки за који тврди да се баве шверцом цигарета и оружја.

„Једна од већих срамота режима Црне Горе и Србије је и покушај атентата на Даку Давидовића или владику Јоаникија у Београду, срамно је како се о томе ћути. Режим би већ тад пао али је Корона спасила Мила Ђукановића, односно одложила његов пад након 29 година на власти. Мило је на власт дошао на крилима Слободана Милошевића и АБ револуцијом, тешко ће прихватити пораз, а највише се плашим да неко из опозиције не изда борбу и не пређе на његову страну. Постоје три јаке афере које ће ускоро уздрмати Црну Гору, једна је доказ о криминалу Ђукановића и његовим рачунима, друга је плава торба и трећа је сарадник из врха режима који је одлучио да проговори“, истиче Душко и додајте да је у контакту са Светозаром Маровићем, али на питање да ли је спреман да сведочи рекао је дипломатски да још пише…