Прочитај ми чланак

Кебара (СНС): Под Ђиласом сањали смо тоалет, живео Вучић (ВИДЕО)

0

Лука Кебара, млада нада Српске напредне странке, који тренутно "ведри и облачи" у Скупштини Србије, поново је својим излагањем изазвао пажњу и згражавање јавности због глупости коју је изјавио.

Наиме, Кебара је причао о томе “како је сан Србије био нормални тоалет, те да је то била мисаона именица за време владавине тајкунског режима, и да управо тај режим није улагао у најосновније.”

Главна тема Кебериног излагања поново је била опозиција и “жути”, а сам крај излаганаја није могао да прође без оног “живео Александар Вучић”.

“Замислите да у 21 веку ми… Нама је вишедеценијски сан нормални тоалет. Са функционалним, да кажем тоалетом, односно wц папиром, сапуном. То је била мисаона именица, то је нешто најосновније. Ти припадници, тог бившег тајкунског режима, тај Ђилас, тај Јеремић, тај Тадић, они нису у најосновније улагали, а камоли да су набављали некакве модерне ИТ системе, рачунарску опрему, мрежну опрему и остало. Све што су жути тајкуну радили, то су биле искључиво некакве козметичке преправке или исправке одређених наставних планова или програма неких уџбеника, али се ништа конкретно није урадило. Живео Александар Вучић, живела Српска напредна странка, живела Србија”, рекао је Лука Кебара.