Прочитај ми чланак

Карлеуша прозвала посланика у Хит Твиту, он јој брутално одговорио: Телеком ти…

0

Певачица Јелена Карлеуша синоћ је дотакла дно СНС каце гостовањем у емисији "Хит Твит".Она је ту поново ботовала за Александра Вучића и вређала опозицију.

Њу је недавно опозициони народни посланик Народне странке из Ниша Ђорђе Станковић оптужио да све ово ради јер ће од Телекома добити силан новац.

„Једна Јелена Карлеуша добиће милиона и по евра од ‘Телекома’. Добиће 350.000 евра за свој албум, 150.000 за друге трошкове и милион евра за емисију коју ће имати на Телевизији ‘Прва’. То ће бити неки пандам неке бивше емисије коју је држао Иван Ивановић на тој телевизији, неке емисије забавног карактера коју у овом моменту политичког, забавног карактера има Зоран Кесић“, рекао је Станковић реагујући на нови Закон о електронским комуникацијама у Републичком парламенту.

„Ето тако ова држава види замену и на неки начин покушај да инсталира своје представнике и забављаче на ту тему. Морам да признам, то је нешто што морају грађани да знају. Значи, неко ће добити милион и по евра, а неко ће гледати да преживи крај месеца са 400, 500, 600 евра месечно“, додао је он, између осталог.

Јелена је сада у поменутој емисији испрозивала њега, наглашавајући да је у питању „непознати посланик“.

Станковић јој је на ово одговорио путем Твитера.

„Непознат посланик? Слажем се. Али, знаш шта је познато? Па, Телеком је већ уплатио новац на твој рачун, није још свих милион и по, али ова емисија је добар доказ да је пала прва уплата, тј. прве две. Цецу си прозивала, а сад си шта?!“ написао је Ђорђе Станковић.