Прочитај ми чланак

ЈЕРЕМИЋ: Партијско запошљавање – рак рана

0

Дајем реч да ће борба против партијског запошљавања бити једна од првих мета коју намеравам да нападнем као председник Србије, рекао је у Лозници Вук Јеремић.

Vuk+Jeremic a.s.5

„То није бољка која је почела 2012. године и претходне власти су од те бољке патиле, али заиста мислим да овакво стање никада није било као што је сада, и да данас не можеш да дођеш до посла ако та веза није партијска. То је рак рана ове земље и друштва и то морамо да променимо“, истакао је председник ЦИРСД-а пред више од 200 Лозничана, саопштио је Јеремићев тим.

Он је истакао да се за председника кандидује како би стао на пут овој погубној властии нагласио да није страначки кандидат, већ кандидат групе грађана.

„Надам се да ће 10.000 грађана ставити потпис на моју кандидатуру“, рекао је Јеремић.

„Позивам све који желе да дође да промена и до поштеног изборног процеса да подрже моју кандидатуру. Не правим никаква обећања за оно што следи после тога, осим обећања које дајем грађанима Србије“, рекао је Јеремић.

Он је навео да у Србији постоји 8664 бирачка места и да „на оном месту на коме нисте присутни и које не покријете тако да неко не може бити поткупљен, преварен, уплашен или отеран можете рачунати да су сви гласови Српске напредне странке“, додаје се у саопштењу.

Јеремић је истакао да је Лозница последње место које посећује пре него што представи председнички програм који ће садржати више од 60 конкретних мера за побољшање живота грађана.

Председник ЦИРСД-а је 15. јануара започео разговоре саграђанима о конкретним решењима за кључне проблеме и изазове Србије,слушајући њихове сугестије и предлоге
пре него што изађе са председничким програмом, закључује се у саопштењу.