Прочитај ми чланак

Јаран из Чипуљића се заиграо у Прагу – Вучићу, није ти Београд дедовина!

0

Александре Вучићу, поводом Ваше изјаве у Чешкој у вези са изградњом Митићеве рупе и пројеката на Славији, у разговору са представницима чешке компаније СЕБРЕ питамо Вас:

1. Да ли сте Ви председник Републике Србије или градски менаџер или урбаниста?

2. Ко Вам је дао за право да разговарате о пројекту у Митићевој рупи са било којим инвеститором када је тренутни власник делимично Град Београд који то земљиште није продао и када плански документи не предвиђају изградњу?

3. О каквом пројекту Дејана Станковића Ви из Чешке причате и да ли је можда и за тај пројекат већ покренута легализација у 2010. години, као за пројекат у Баба Вишњиној?

4. Са ким Ви и по ком основу преговарате о имовини Министарства одбране и како Ви то решавате питање Генералштаба?

Александре Вучићу, Београд није Ваша дедовина па да Ви планирате и прекрајате лице овога града са разноразним инвеститорима. Питајте Београђане шта они желе. Ако не знате, Београђани су покренули акције против изградње тог истог чешког инвеститора у Кошутњаку и више хиљада Београђана се противи изградњи у Митићевој рупи. Врачар и стари део града Београда се гуши и ако нисте упознати има нехумано мало зеленила по глави становника, јер Ваша очајна власт стално ставља интересе инвеститора изнад здравља грађана Београда и ове земље.
Поштујте Устав, законе и грађане ове земље. Београд сте већ изгубили, помирите се са тим и оставите Београд на миру.

Мила Поповић
Председница ССП Београд