Прочитај ми чланак

Историјска слика: Лидер највеће немачке партије клечи пред спомеником Милице Ракић

0

Лидери коалиције „Национално окупљање“ Милица Ђурђевић Стаменковски и Бошко Обрадовић угостили су једног од лидера највеће немачке партије Алтернативе за Немачку - Рајнера Ротфуса.

Европа се незаустављиво мења и Србија има своју шансу да поврати националне интересе и изгради партнерства са истомишљеницима. Управо је то Алтернатива за Немачку, тренутно најпопуларнија партија, којој се предвиђа да ће победити на следећим изборима. У питању је странка која је у Бундестагу поднела захтев да Берлин повуче признање лажне државе Косово. 

Један од лидера и посланик Алтернативе за Немачку у Бундестагу Рајнер Ротфус јуче је обишао споменик Милици Ракић у Београду, пред њим клекнуо и осудио НАТО агресију на Србију. Многи су овај потез на друштвеним мрежама оценили као историјски.

Са делегацијом народних посланика из Немачке, Мађарске и Бугарске положили венце на спомен обележје Милице Ракић, која је симбол НАТО агресије над невино страдалом децом.

Ако ми не будемо памтили наше жртве, не само да нико неће, него ће нам се такве трагедије дешавати и у будућности. Национално окупљање ће се уз помоћ пријатељских и суверенистичких снага из Европе борити да сачува свој суверенитет, национални идентитет и војну неутралност Србије.

Да никада не дозволимо да Србија постане део алијансе која нас је бесомучно бомбардовала 78 дана и ноћи. Овај догађај је још једна потврда да Србија на Западу има пријатеља, пријатеља који су спремни да признају грешке својих влада и да клекну и траже опроштај сматрајући нас равноправнима, као што је то данас учинио др Рајнер Ротхфус, посланик Бундестага из странке Алтернатива за Немачку – поручила је Ђурђевић-Стаменковски.

Коалиција Двери-Заветници синоћ је одржала завршну конвенцију у Београду. 

– Следеће Национално окупљање је 17. децембра, а онда у Влади Србије која ће бити патриотска, државотворна и суверенистичка јер Србија је закон а не ЕУ! – поручио је Бошко Обрадовић.