Прочитај ми чланак

ИНЦИДЕНТ Албанац мајицом провоцирао Ану Брнабић испред Заева

0

Албанац је пришао премијерки са скандалозном мајицом

Премијерка Србије Ана Брнабић данас је заједно са македонским колегом Зораном Заевом отворила интегрисани гранични прелаза између Србије и Северне Македоније.


Она је поручила да је ово нови почетак за економску сарадњу у региону Западног Балкана, која је у овом тренутку пред изазовима, будући да је Приштина увођењем такси на робу из централне Србије и БиХ, суспендовала ЦЕФТА споразум, поручила је данас премијерка Ана Брнабић.

Брнабић је, након што је означила почетак рада заједничког прелаза Прешево – Табановце, са македонским колегом Зораном Заевим, истакла да то први такав прелаз у овом делу Европе, те да ће Србија дати све од себе да овакви заједнички прелази постану реланост на што већем броју граница.

На отварању се, међутим, десио инцидент: новинар телевизије Клан из Македоније, Фуркан Салију, Албанац, пришао је премијерки Србије носећи мајицу са сликама албанских „селебритија“ и натпис „ми смо изашли из шуме“, што је била јасна провокација.

Подсетимо, говорећи о неким политичарима са Косова, премијерка је изјавила да неки од њих „као да су тек изашли из шуме“, а албански медији су ово искористили да прикажу као напад на све Албанце, чему су се прикључиле и познате личности.
Новинар је пришао Ани Брнабић и питао о граничном прелазу, а премијерка га није удостојила одговора.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!