Прочитај ми чланак

Горан Весић као Рамбо у борби против комараца

0

Крај мандата се ближи, а заменик градоначелника Горан Весић је активнији него икад. У периоду између два недељна ручка и уживања у мамином грашку, Весић је стигао да провоза бицкл по престоници, пољуби пса током обиласка удружења за заштиту животиња, а јутрос је чак стигао запраши комарце како Београђанима не би сметале те досадне напасти.

Пред крај мандата, Горан Весић одлучио је да ради и викендом. По узору на свог шефа, заменик градоначелника је укинуо себи нерадне дане и тако је период, кад углавном људи одмарају, искористио да дочара свима своју посвећеност послу.

Промовисао је заштиту животне средине и животиња, здраву исхрану, а исказао је и значајну бригу за животну средину Београђана. Колико је предан свом послу, показује и данашња фотографија и његово учешће у акцији сузбијања комараца из чамца на обалама Саве код Умке.

Усредсређен на задатак, попут филмског јунака Рамба док плови реком Меконг, Весић је ослободио овај део престонице од досадних летећих напасти, обећавши да ће, ако буде било потребе, у ту сврху полетети и авиони.

“У понедељак ће бити расписана јавна набавка, која ће трајати око 10 дана, након чега ћемо бити спремни да „подигнемо” авионе у ваздух. За сада нема потребе да се спроводе третмани из ваздуха, али уколико се ситуација промени, бићемо спремни”, поручио је Весић.

Судећи по активностима заменика градоначелника, неког наредног викенда ћемо га вероватно гледати како лети изнад Београда.