Прочитај ми чланак

ФРКА У СНС! Ђука панично обрисао напад на Кризни штаб!

0

Владимир Ђукановић, један од главних ађутаната Александра Вучића, човек који брани оптужене за производњу наркотика у афери Јовањица, јуче је изненадио јавност јер је на свом званичном Фејсбук профилу жестоко напао Кризни штаб, који је донео одлуку и обавестио јавност да се уводи мера обавезног ношења маски и на отвореном простору.

Суочен са бесом грађана, али очигледно и популарног „молера Ђуке“, који ову одлуку нису дочекали са одобравањем, Вучић је дао налог Влади Србије да после само неколико сати поништи одлуку Кризног штаба, тако да је ношење маски на отвореном било обавезно само у петак преподне. Иако су сви медији пренели изјаву Дарије Кисић Тепавчевић о обавези ношења маски на отвореном, режимски медији су се од поподнева понашали као да таква одлука није ни донета.

screenshot/Prva

Кризни штаб је по ко зна који пут понижен од стране Александра Вучића који никада, ни на отвореном, ни на затвореном не носи заштитне маске, нити је био у самоизолацији када је био у непосредном контакту са зараженима.

Вучић је отишао толико далеко да је Дарију Кисић Тепавчевић натерао да поподне обавести јавност о новој, потпуно супротној одлуци и тиме саму себе поспе пепелом и изазове подсмех јавности.

Uklonjen status Vladimira Đukanovića FOTO: Printscreen

Да би покушали да сакрију оно сто се сакрити не може, Владимир Ђукановић је био приморан да избрише своју изјаву, у којој је оштро критиковао Кризни штаб Александра Вучића. Какве га последице оцекују зато што је написао оно што мисли, остаје да видимо.