Прочитај ми чланак

Фирма СНС председника општине Гроцка сарадницима дужна преко 5 милиона евра

0

Да ли "успешан" председник општине Гроцка покушава да "превари" своје комшије? Фирма му је запала у дугове од 27 милиона евра, а уместо стечаја у плану враћања дугова дошао је до генијалне идеје да му комшије пољопривредници из општине Гроцка отпишу 20% дуга. На који начин - питају у саопштењу за јавност из ОО Странке слободе и правде Гроцка.

– Тако што прве две године не би плаћао дугове, а након тога би им исплаћивао у 36 рата без камате. Да би било јасније навешћемо један пример. Воћар који му је овог лета продао робу у вредности од нпр. 500.000 динара, треба да му опрости 100.000 динара, а својих 400.000 динара добиће 2026. године.

Није довољно што ова држава годинама о њима не води рачуна и смањује им субвенције, већ и СНС перјанице треба да им дугују. Да ли је за сарадњу са пољопривредницима користио трговину утицајем не знамо, али да их је ојадио јесте.

Добар привредник значи добар менаџер и председник општине. Под овом влашћу увек све супротно. Права слика и прилика таквог апсурда је председник општине Гроцка, Драган Пантелић, односно његова фирма ПДМ која је упала у дуг од скоро 27 милиона евра, од којих само пољопривредницима и сарадницима дугује преко 5,6 милиона евра.

И онда се питају зашто им народ више не верује? Сада замислите када на овај начин води рачуна о својој имовини на који начин он води рачуна о нашој имовини и општини Гроцка и шта од ње остаје после ове власти – стоји у саопштењу ОО ССП Гроцка.