Фијаско председника Црне Горе: Мило у Беранама без дочека, видно нервозан…

0

Видно нервозан Ђукановић је изашао из аутомобила и без заустављања ушао у седиште ДПС, иначе опозиционе партије у Беранама, пуних шест година

Упркос помпезних најава о величанственом дочеку председника Црне Горе и лидера ДПС у Беранама, граду-симболу отпора црногорском режиму, на улици пред седиштем ове партије осим бројног обезбеђења, новинара и пар чланова ДПС, Беранаца није било.

Фото: predsjednik.me

Видно нервозан Ђукановић је изашао из аутомобила и без заустављања ушао у седиште ДПС, иначе опозиционе партије у Беранама, пуних шест година.

Ђукановић ће после тешких увреда изнесених на рачун мирних грађана који у литијама и ма молебанима траже улудање спорног Закона о слободи врроисповести, на седници ОО ДПС у Тивту, у Беранама присуствовати седници ОО ДПС, чији део чланова даје подршку јединој канонски признатој цркви у Црној Гори- СПЦ, и редовно учествује на литијама и присуствује молебанима у манастиру Ђурђеви ступови, задужбини Немањића.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!