Прочитај ми чланак

Ево шта је прави циљ Вучића са монтираним снимцима опозиционара на Пинку (ВИДЕО)

0

Није у питању блаћење опозиције - већ је циљ нешто друго.

Власник ТВ Пинк Жељко Митровић направио је дипфејк видео снимке опозиционара из Странке слободе и правде, Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, као и Вука Јеремића – односно манипулисао њиховим ликовима и гласом, и ставио им у уста нешто што никада нису рекли.

Ти снимци су емитовани на телевизији Пинк и проширили су се по друштвеним мрежама. На снимцима не постоји никаква ознака да нису аутентични, односно да су произведени уз помоћ вештачке интелигенције.

Многи су ово протумачили као наставак бесрамне хајке режима на представнике опозиције, али се са тим не слаже Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Цела игра са монтирањем снимака уз помоћ вештачке интелигенције није да се унизи опозиција јер власт то иначе ради. Напротив, ово је акција превентивне компромитације снимака криминалних радњи у које су умешани људи из власти. Када се појаве Вучић ће да каже да су монтирани! – објаснио је Паровић.

Дакле, ако се ускоро појаве снимци, рецимо, Александра Вучића са Вељком Беливуком, или снимци члана најуже Вучићеве породице са кољачима из клана Веље Невоље, пропагандна машинерија ће гледаоцима Пинка и читаоцима Информера и осталих блатоида „објаснити“ како су то опозиција и некакав страни фактор направили монтажу, јер сетите се како је Жељко Митровић то урадио Ђиласу…