Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО: Вучићеви полицајци хапсе два новинара Србин.инфо! (ВИДЕО)

0

Почело је хапшење новинара по Србији! Вучићу поред свих својих и Сорош медија, толико смета Србин.инфо јер једини уноси мало светлости у мрклом медијском мраку којим прекрива најстрашнију издају, пљачку и уништење Србије и српског народа. Зато је на Сретење ухапсио чак два акредитована новинара наше редакције док су радили свој посао. #slobodazadekija #slobodazanovinare

Млади Милош (20)  је ухапшен иако је стајао прилично удаљен од зграде Председништва на јавној површини, а није ни снимио Александра Вучића.

 

Дејана Златановића су буквално киднаповали полицајци у цивилу на сред улице, кад је кренуо ка полицијској станици да пита зашто је ухапшен Коста.

Након два сата задржавања у полицијској станици у улици Мајке Јевросима, Милош је пуштен, а за то време су адвокати покушавали да открију где су одвели Дејана полицајци у цивилу. Није био у тој станици полиције где доводе ухапшене?!

Испоставило се да га држе у бившој згради СИВ-а на Новом Београду. Адвокату нису дали сатима да га види, након тога је добио информацију да ће ухапшеном новинару током радног задатка највероватније бити одређен притвор! Зашто? То још нису смислили. Златановић је и даље утамничен.