Прочитај ми чланак

Двери траже посредовање Русије!

0

Dveri121Двери предлажу укључивање Русије у разговор између Владе Србије и Срба са КиМ.

Покрет Двери истиче да Влада Србије ових дана на све начине настоји да направи поделу међу Србима на Косову и Метохији, са циљем да се нађе пукотина међу њима и омогући примена издајничког бриселског споразума којим се признаје тзв. независно Косово.

С обзиром да Срби на КиМ, како они северно, тако и они јужно од Ибра, одбацују овај споразум који их предаје на милост и немилост тзв. независној држави Косово, сада се ради на томе да се нађу Влади лојални Срби који ће то прихватити, посебно на северу КиМ. План Владе Србије је да се сви они који се оштро противе овој издаји прогласе криминалцима и у остатку Србије покуша изазвати велико нерасположење према њима као онима који онемогућавају бољи животни стандард грађана Србије.

Та медијска припрема је већ почела са свакодневним насловима у дневним новинама колико нас коштају Косово и Метохија, а као завршна мера у том процесу уцењивања прети се и укидањем радних места и плата, као и сменом председника општина на северу КиМ.

С обзиром да Косово и Метохија, а посебно северни део КиМ, све више постају слободна српска територија која не признаје окупацију и грчевито се бори за српске националне интересе, предлажемо да се у посредовање између Владе Србије и Срба на КиМ укључи Руска Федерација, како би се заштитили интереси Србије и Срба на КиМ.

Посебно зато што постоји безбедносна опасност од стране криминалног политичког вођства тзв. Републике Косово, али и због сталних претњи отуђеног режима у Београду који константно крши Устав Србије и ради на признању ове криминалне НАТО државе. Двери се залажу за пропаст примене антиуставног бриселског споразума, а након тога и крај посредовања ЕУ око КиМ и повратак теме КиМ у Савет безбедности УН, где ће посредничка улога Руске Федерације постати кључна.