Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Режим укинуо слободу избора у Србији

0

Dveri-pokret-za-zivot-srbije

 


Локални избори у Оџацима и на Вождовцу потврдили да су избори у Србији изгубили сваки смисао. Режимска тортура, потпуни медијски мрак, куповина гласова и све врсте притисака на бираче воде нас у тоталитаризам у коме ће сваки опозициони глас бити забрањен и унапред проглашен за екстремизам.

 

Према прелиминарним резултатима Покрет Двери у сарадњи са другим патриотским организацијама на локалним изборима на Вождовцу освојио је 3, 7% гласова. Коалиција Патриотски блок (ДСС-ДВЕРИ-СРПСКА КРАЈИНА) на локалним изборима у Оџацима освојила је 4% гласова.

С обзиром да су како локални, тако и регионални и национални медији у потпуности били затворени за свако сучељавање кандидата и програма, јасно је да је режим ступио у фазу комплетне медијске блокаде. Нажалост, очито је да су бирачи подлегли медијским преварама и манипулацијама, и да нас чека даља пропаст и урушавање државе.

Време које долази донеће пуцање овог напредњачког медијског мехура од сапунице и видеће се да иза СНС стоје само лажна обећања и распродаја Србије. Грађани Србије суочиће се са последицама свог погрешног избора, али и добити шансу да чују о каквој лажи је реч и шта је алтернатива.

Резултат Покрета Двери показује да смо упркос свему овоме поновили резултат на прошлогодишњим београдским градским изборима и показали да имамо стабилно бирачко тело, док све друге странке па и део владајућих падају и губе бираче. 

Посебно треба истаћи где су Двери у односу на друге странке које су наступиле са много већим парама и лобијима на вождовачким изборима: ЛДП 4%, СРС, 1, 7 %, УРС 1 %, Нова странка 1, 4%. Ово најбоље говори колико је бирачко тело Двери од скоро 4% стабилно, и представља велики потенцијал за даљи рад и раст. То значи да су Двери политички чинилац који нико више не може негирати на политичкој сцени Србије.

Користимо се приликом да се захвалимо свим српским родољубима који су подржали Двери на изборима у ове две општине. Покрет Двери се не предаје и наставља даљу борбу. Посебну пажњу у наступајућем периоду посветићемо удару на катастрофални изборни систем и медијску блокаду, јер се у томе крије огроман простор за даље режимске злоупотребе и притиске.

Информативна служба Покрета Двери