Прочитај ми чланак

Двери позивају Вучића да откаже педербал

0

Danilo Tvrdisic

Покрет Двери позива Александра Вучића на разум, да у име тихе већине грађана Србије откаже педербал.

Александaр Вучић треба да откаже педербал, јер никоме не треба поново рат на улицама Београда, разбијене главе и уништена имовина Београђана.

Александар Вучић треба да откаже педербал, jeр ће његово одржавање и обезбеђење коштати грађане Србије папрених милион евра. Тај новац би требало да се преусмери трудницама, којима су одузете накнаде за породиљско, а не да се новац просипа на геј параду.

Александар Вучић треба да откаже педербал, јер је одржавање ове манифестације противно уставу Републике Србије и јавном моралу, који каже да је једина заједница живота заправо заједница мушкарца и жене, а не мушкарца и мушкараца и жене и жене.

Ова геј парада и њено одржавање или неодржавање ће бити најбољи тест до које мере је Србија суверена држава. Или ће влада да послуша свој народ, који се у великој већини противи овој скарадности и продору геј идеологије кроз институције српског друштва, или ће послушати Мајкла Девенпорта и остале западне амбасадоре и душебрижнике којима је од „виталне“ важности да се парада срама по сваку цену одржи у Београду и на тај начин јасно потврдити да Србија није суверена држава.

(Двери Српске)