Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Постоји начин за уједињавање патриотског блока

0

Dveri-pokret-za-zivot-srbije

 

Обрадовић је нагласио да владајући режим на челу са Александром Вучићем преко својих спавача у националним странкама и удружењима ових дана све чини да не дође до формирања Патриотског блока, јер би то била највећа опасност за њихову власт.

Поводом разноврсних информација које су се појавиле у медијима о томе да ли ће доћи до заједничке изборне листе коју би предводиле ДСС, СРС и ДВЕРИ, а на којој би се нашле и друге патриотске организације и истакнути национални интелектуалци, Покрет Двери истиче да још није касно за остварење ове политичке идеје која гарантује преко 20% гласова на ванредним републичким изборима. У данашњој изјави за медије Бошко Обрадовић, члан Старешинства Покрета Двери, понудио је и начин како створити ову заједничку изборну листу свих српских родољуба. 

Бошко Обрадовић је предложио да иницијативу за заједничку изборну листу покрене Скупштина аутономне покрајине Косова и Метохије на челу са истакнутим вођама Срба са севера Косова и Метохије, а да се тој иницијативи потом одазову ДСС, СРС и Двери. Овај позив Срба са Косова и Метохије за стварање државотворног блока свих родољубивих политичких организација нико не би смео да одбије.Као симбол патриотског јединства у одбрани јужне покрајине у саставу Србије, Обрадовић је предложио да први на заједничкој изборној листи буде управо неко од лидера Срба са севера Косова и Метохије.

Обрадовић је нагласио да владајући режим на челу са Александром Вучићем преко својих спавача у националним странкама и удружењима ових дана све чини да не дође до формирања Патриотског блока, јер би то била највећа опасност за њихову власт. Ова заједничка изборна листа дефинитивно би зауставила план за промену Устава Србије, тоталну издају Косова и Метохије и потпуно економско урушавање државе.

Бошко Обрадовић је на крају у име Старешинства Покрета Двери позвао Скупштину Косова и Метохије да буде покретач формирања Патриотског блока. 

 

(Информативна служба Покрета Двери)