Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: После Пожеге очекујемо хапшење јавних функционера и у Чачку

0

Чачански одбор Двери питао је данас колико грађани тог места треба да чекају да почне истрага о раду и бројним пропустима руководства тог града, и оценио да после хапшења јавних функционера у Пожеги очекују да се исто догоди и у Чачку.

Двери су у саопштењу навеле да очекују хапшење челника Чачка који су повезани са, како наводе, изградњом потпорног зида без грађевинских дозвола само за кућу тетке републичког посланика Српске напредне странке.

У саопштењу су као спорне наведене и изградња нелегалног спрата на месту бившег биоскопа „Сутјеска“ и фудбалског стадиона у Чачку.

Подсећа се и да је скоро две године неиспитан случај загађења реке Западна Морава у Чачку, као и „незаконита“ запошљавања и постављења у јавним предузећима и установама и избацивање одборника опозиције из скупштинских комисија.

„Само решавање ових ствари, сигурни смо, многе ће челнике СНС-а и градске власти оставити иза ‘оне’ стране закона. Питање је само да ли треба да чекамо још годину дана и да ли грађани треба да излазе на улице да би институције ове државе радиле свој посао. У сваком случају очекујемо да како се десило јуче у Пожеги, ускоро буде и у Чачку“, наводе из Двери.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!