Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Министар Лончар претио Бошку Обрадовићу због ИЗЛОЖБЕ афере министара!

0

Посланици опозиције Бошко Обрадовић, Марија Јањушевић, Ана Стевановић и Мирослав Алексић дочекали су министре и председницу Владе изложбом ЊИХОВИХ АФЕРА, почевши од тетке из Канаде, преко тендера, уграђивања и богаћења на рачун народа, лажних диплома па до сарадње са Земунским кланом.

„Овде смо да укажемо на криминал у врху власти. Овде је један избор министара који су највише огрезли у криминалу и корупцији и који би одмах требали да заврше у затвору. Зато су овде и ове букагије као један посебан део ове изложбе, које ће им следовати кад дође до смене власти“ – рекао је Обрадовић.

У саопштењу „Двери“ наводи се да су на изложби представљени досијеи са аферама чланова Владе са шаљивим кодним именима попут Небојша из Београда и Теткин војник.

У једном тренутку посланици владајуће већине су опколили посланике опозиције и покушали провокацијама да изазову сукоб, а већина министара је у журби прошла или су отишли на други улаз.

На опаску посланика Бечића да уђу унутра у салу па да тамо причају лидер Двери је рекао да је управо то и проблем што дијалога унутра нема.

Министар здравља Златибор Лончар разговарао је са Бошком Обрадовићем и „добронамерно га саветовао“ да пази шта ради. „Погледај само како су прошли сви они који су тако радили. Све знаш шта ти причам и све ме разумеш,“ рекао је министар Лончар.

Министар Стефановић је вређао Обрадовића, на шта га је Обрадовић упитао да објасни одакле његовом оцу 300.000 евра у торби. „Зашто хапсиш децу Небојша, зашто ниси ухапсио мене?“ – питао га је Обрадовић.

Након изложбе, посланици опозиције су наставили са Паралелним парламентом у холу Скупштине где су постављали посланичка питања, наводи се у саопштењу Инфо службе „Двери“.