Прочитај ми чланак

Двери: Још једно понижење Србије због геј параде

0

dveri

Брисел је покренуо Савет Европе и све своје амбасаде у Београду да притисну Дачића и садашњу Владу како би ове године геј парада промарширала оним што се још увек зове престоница Србије.

Сигурни да Дачић и његова Влада немају ни трунке националног достојанства прибегли су грубом притиску јер то је начин како они „разговарају“ са својим потчињенима: геј параду ове године у Београду наређују сада потпуно отворено амбасадори 15 земаља које су својевремено бомбардовале наш град.

Наши проверени „пријатељи“ Велика Британија, Немачка, Холандија, Канада, Хрватска и слични траже од Дачића да обезбеди неометано парадирање ЛГБТоваца и све то „оправдавају“ причама у људским правима.

Бесмислено је губити време на подсећање колико је прича о „слободи демонстрирања“ смешна јер се у случају геј-параде ради о очигледном кршењу јавног реда и морала, бесмислено је и подсећати да се овде не ради о борби за „људска права или заштити од дискриминације“ јер геј-парада служи за наметање настраног и тоталитарног идеолошког става и стила живота пре свега малолетницима а затим и читавом друштву, међутим оно што сада треба нагласити јесте истина о томе да Србија под оваквом влашћу више неће имати ни трунке суверенитета и достојанства.

Замислите ту врсту достојанства коју би премијер Србије имао када би на овакав безобразлук страних амбасадора одговорио јавним позивом њиховим министрима да своје амбасадоре упозоре да међународно право не дозвољава мешање у унутрашње послове суверених држава те да то самим тим није ни овлашћење амбасадора.

Такву врсту часног става какву би премијер Србије морао да има ми међутим нећемо дочекати од Ивице Дачића јер онај који је предао 200 000 Срба на Косову Тачију и ко нема свест о суверенитету Србије тај ће сутра бити спреман и „данак у крви“ да даје евроунијским министрима какав су Вестервеле и сличне „моралне громаде“.

Двери ће,међутим у временима која долазе, када се породична Србија буде питала како жели да живи, геј-параде, ЛГБТ организације исличне тоталитарне секте забранити а накараде од оваквих амбасадора послати у места из којих су дошли – како би учинила и свака суверена и достојанствена власт у Србији.

Информативна служба Покрета Двери