Прочитај ми чланак

ДВЕРИ О ВАКЦИНАЦИЈИ: Децу ћемо бранити свим снагама

0

sablon-Dveri

Двери се апсолутно противе тоталитарном закону о обавезној вакцинацији деце без питања родитеља, који данас треба да усвоји Скупштина Србије. Двери су за вакцинацију деце против заразних болести, али то нико не сме чинити без сагласности родитеља, а посебно је неприхвативо да се кажњавају родитељи који не желе да им деца буду вакцинисана.

Све су нам уништили – породицу и децу не дамо. Поручујемо владајућем режиму да нам не дирају децу јер ћемо их бранити физичком силом ако треба.

Кључни проблем није у обавезној вакцинацији већ у исправности вакцина. Двери се залажу за домаће вакцине и питају ко је уништио домаћу производњу вакцина? Такође се залажемо за референтну Националну лабораторију за контролу исправности страних увозних вакцина. Ми просто сумњамо у исправност страних вакцина и не верујемо лабораторијама из Брисела и ЕУ.

Сматрамо да не би било противљења обавезној вакцинацији у нашој јавности да постоје домаће вакцине и контрола страних вакцина. Ако тога нема и док тога нема све сумње јавности су оправдане.

(Двери)