Прочитај ми чланак

Двери: Да се више никада ниједна беба не украде

0

trudnica-beba-zubi

Покрет Двери  шокиран је чињеницама које је на прес конференцији у „Медија центру“ изнео председник удружења „Родитељи несталих беба Србије“ Владимир Чичаловић, тврдећи да се према подацима Удружења „Родитељи несталих беба Србије“ у Србији месечно украде двадесетак беба и да су у тај злочин који траје преко 40 година умешани многи, од лекара преко бабица и чистачица до читавих општина.

Запрепашћени смо и чињеницом да родитељи мртворођених беба немају никакву правну заштиту и да до сада никада није донета ниједна пресуда о крађи беба, као и чињеницом да родитељи немају право да виде своје мртворођено дете, како би се бар на тај начин уверили у истинитост докумената које им се дају да потпишу, а посебно немогућност сахрањивања свог сопственог детета.

Свесни да живимо у држави која на све могуће начине урушава право породице, уводећи тзв. нове стандарде са Запада, од промоције идеологије хомосексуализма, преко права на истополне бракове, па све до увођења „сексуалног образовања“ у школе, сматрамо да је и беби-трафикинг само једна у низу полуга државне аутодеструкције на путу до европских стандарда, где је ваљда тамо нормално да се бебе као робље „испод жита“ продају од 15 до 45000 евра, шетају мушкарци држећи се за руке и деца уче у школи да је хомосексуалност сасвим нормална појава.

То лудило мора престати и због тога свим срцем подржавамо иницијативу Удружења „Родитеља несталих беба Србије“ да сакупимо 30.000 потписа грађана у оквиру кампање „Да се више никада ниједна беба не украде“, како би се донео Закон о украденим бебама и спречило даље унесрећивање грађана Србије. И све то не чекајући да срамно Министарство здравља појача унутрашњи и спољни надзор у породилиштима због изнетих сумњи у евентуалну крађу беба, како је то лицемерно изјавила министарка здравља Славица Ђукић Дејановић.

Покрет Двери подржава и укључиће се у ову кампању према својим могућностима, како бисмо што пре истерали на чистац пуну истину о овој недопустивој појави о којој се толико дуго говори, а ништа не предузима.

Информативна служба Покрета Двери