Прочитај ми чланак

ДВЕ ГОДИНЕ од крвавог протеста против СНС-СПС режима: Дамњан, Ного и Дејан (ВИДЕО)

0

Пре две године на Ивањдан, на улице је изашао највећи број незадовољних грађана Србије, на које је Вучић одмах послао полицију и режимске батинаше Веље Невоље. Након три дана, стотине ухапшених и мучки пребијених, протест је угушен.

Шта се све догађало пред Скупштином и у њој, а како је било на улицама престонице које се нису виделе од сузавца, говоре Срђан Ного, Дамњан Кнежевић и Дејан Златановић.

Подсећамо, кап која је прелила чашу код народа било је Вучићево обраћање на Ивањдан око 18 часова, где је најавио ново закључавање грађана Србије наредног викенда и обавезне вакцине против короне.

Испред Скупштине се у том тренутку одржавала јавна политичка дебата у организацији Србин.инфо, на којој су учествовали Дејан Златановић, Срђан Ного и новинар Предраг Поповић, када је одједном народ почео да пристиже у великом броју…

Прекинули су дебату, Златановић (Србин.инфо) је одмах почео снимање уживо, док је било само неколико стотина људи који су потом отишли да блокирају раскрсницу Таковске и Булевара. А затим се у року од 30-ак минута слило хиљаде људи са свих страна, који су испунили плато и околно улице око Скупштине и скандирали пароле против Вучића.

Београд је постао први град који је протестовао против корона диктатуре.

Вучић се након тога више никад није усудио ни да спомене да ће народ држати закључан (док режимски хулигани праве бакљаде по крововима солитера).

Више о овој теми ппгледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!