Прочитај ми чланак

Вучић је и тужилац и сведок на скандалозном суђењу др Дејану Мировићу! (ВИДЕО)

0

На иницијативу тужиоца Николе Пантелића, а на захтев човека који је узурпирао све три гране извршне власти - Александра Вучића, над проф. др Дејаном Мировићем се спроводи невиђена хајка и противзаконит прогон.

Због тога што је пре више од годину дана позвао народ испред цркве Светог Марка на молитву за тада утамничене – уредника медијске куће Србин инфо Дејана Петра Златановића и Дамњана Кнежевића лидера Народних патрола, поданички и антинародни МУП Србије је против угледног професора поднео пријаву да је прекршио закон о јавним окупљањима!?!

– Као стручњак за међународно право сам објаснио да је прихватањем Француско-немачког споразума, Александар Вучић, познат и као Оскар, извршио државни удар. Зато је преко свог послушника из тужилаштва покренуо хајку против мене – објашњава др Мировић.

Данашњем рочишту присуствовали су и проф. др Мило Ломпар, Дејан Петар Златановић и Дамњан Кнежевић.

Проф. Ломпар је истакао да је срамота што и грађанска и национална опозиција није препознала значај да подржи проф. Мировића и дигне глас против диктатуре у Србији.

– Подсетићу вас да је др Мировић био жртва прогона режима и у Црној Гори – нагласио је др Ломпар.

Дамњан Кнежевић је објаснио да све што Вучић ради има за циљ да прикрије издају Косова и Метохије, па тако види и прогон проф. Мировића, који је један од најбољих правних стручњака и човек који је потпуно размонтирао Вучићеву издају.

– Ви и сада на случају мале Данке видите шаблон који служи за покривање чињенице да је Вучић пустио да Приштина добије чланство у Савету Европе – објашњава Кнежевић.

Дејан Златановић је поручио да се против Мировића води монтиран процес и да је Вучић показао да му највише сметају управо они који бране Устав и националне интересе Србије.

Више о овоме погледајте у нашем видео прилогу.