Прочитај ми чланак

ДРЖАВНИЦИ, А НЕ ПОЛИТИЧАРИ: Евроазијски покрет поставио билборд са Путином и Медведевим

0

bilbord putin medved

Евроазијски покрет, на чијем је челу Милош Савић, поставио је велики билборд захвалности руском председнику Владимиру Путину и премијеру Дмитрију Медведеву као знак поштовања на ономе што руска држава и народ Русије чине за Србију и српски народ. Билборд се налази на главном путу Смедеревска Паланка – Велика плана.

„Билборд је постављен је у знак захвалности великим пријатељима и чуварима Србије и србског народа”, за Србин.инфо каже председник Евроазијског покрета, Милош Савић,  и додаје:

„Сматрам да Србија у свету нема већег пријатеља од Русије, на челу са председником Путином. Кад год је неко покушао да понизи Србе и да нас окарактерише као агресоре, убице и крвопије ту је Русија да  заштитнички спречи такве сатанистичке планове.”

„Ово није први пут да чланови Евроазијског покрета постављају билборд са ликом председника Путина, но први пут је сада ту и премијер Медведев. Билборд је ту јер да није Русије Србија би данас изгубила свој територијални интегритет, писмо и веру; све због Запада који нас мрзи и забада нам увек када може нож у леђа. ”, каже Савић.

НЕ у ЕУ и НАТОbilbord putin medved milos savic

За Србин.инфо Милош Савић је изнео своје мишљење и у вези могућег уласка Србије у ЕУ и НАТО пакт.

„Мој лични став је да Србија не треба да се прикључи ЕУ и да не треба да постане чланица НАТО алијансе. Има много примера где су нам Тадићеви, а сада и Вучићеви пријатељи из ЕУ одмагали и понижавали нас, а такође има и много примера где су пријатељи и браћа Руси притицали у помоћ, а да притом никад нису постављали никакве услове и нису тражили никакву надокнаду. Моја жеља је да се Србија уједини са Русијом   и ако смо физички границама недодирљиви.

Ми припадамо Евроазијској унији, а не пропалој и фашистичкој Европској унији. Позивам српског премијера Вучића да распише референдум око улуска Србије у Евроазијску унију и савез са Русијом. После референдума би било јасно свима који желе у ЕУ да се узалудно залажу за пропали пројекат”, заључује Савић.

Извор: СРБИН.ИНФО