Прочитај ми чланак

ДРИТАН: Последњих недеља једва успевам да се одбраним од жена

0

"Не знам шта се ово дешава, али од избора 30. августа не стижем да се јавим свим новинарима који зову, колико сам тражен. Изгледа да је то утицало и на лепши пол, па послендјих неколико недеља једва успевам да се одбраним од жена где год да се појавим" са осмехом за Нова.рс прича Дритан Абазовић, лидер Грађанског покрета УРА, који осим што је најпопуларнији политичар у Црној Гори, чини се да је и један од омиљених нежења, не само у овој приморској земљи, већ и у целом региону.

Својим образовањем, манирима, одмереношћу, бритким језиком, али и оригиналним изгледом, Дритан Абазовић од 30. августа осваја медијски простор широм Балкана, али и припаднице лепшег пола, које не одолевају његовом шарму.

Foto: Printscreen/YouTube/Crno na bijelo

Слобода нема цену

Осим што је амбициозан и успешан политичар, Абазовић је и млад човек, који покушава да усклади приватан живот са бројним обавезама које носи посао којим се бави. Од силних обавеза које има, каже да нема времена за емотивну везу, али додаје и да “слобода нема цену”.

“У последње време стално ме питају – имам ли девојку? Кад кажем да немам, не верују ми. Људи не схватају да за мене слобода нема цену, а тренутно имам и превише посла који ми одузима сваки тренутак, нема паузе” каже Абазовић.

“Не знам да ли зато што су чуле да сам слободан или их привлаче политичари, али од како је кренуло ово медијско промовисање моје личности, од како ме свуда има, жене ме буквално салећу, не могу да се одбраним. Свиђа ми се што могу да се нашалим са њима, нормалан сам човек и нисам неки маторац, имам енергије за све, ништа не брините. Кажу да сам ватрен, тако да је можда то оно што их привлачи” кроз осмех нам је испричао Дритан своје “слатке муке”.

Од “италијанке” до “дританке”

Наиме, интернетом, друштвеним мрежама, током последњих неколико недеља круже снимци, гифови, чак и стикери са ликом Дритана Абазовића, а њему је све то крајње симпатично.

“Највише ми се свиђа шала на рачун фризуре. То су смислили Никшићани. Раније се дешавало да неко уђе у фризерски салон, па каже: ‘Ошишајте ме на италијанку’, а сад код фризера траже, ни мање ни више, него ‘дританку’. Одушевљен сам!” искрен је Дритан, а фризуру, која му је заштитни знак, не планира да мења.

Подсетимо, после избора у Црној Гори 30. августа, Грађански покрет УРА, на чијем је челу Абазовић, је заједно са две коалиције “За будућност Црне Горе” Здравка Кривокапића и “Мир је наша нација” Алексе Бечића, срушио Мила Ђукановћа и ДПС, после 30 година на власти. Од тада је једно од горућих питања – функција, која ће припасти Дритану Абазовићу, који је због поделе ресора, али и решавања проблема Закона о слободи вероисповести, био више пута на удару неистомишљеника из удружених коалиција.