Прочитај ми чланак

ДРАГОЈЕВИЋ: За Вучића су само го*на

0

Свињска хунта, стока смрдљива, м‘рш у пи*ду материну, само су неке од увреда које је редитељ и бивши народни посланик Срђан Драгојевић, који је подржао кандидатуру Саше Јанковића, изнео на Твитеру.

– Да будемо начисто – свако ко подржава СНС и диктатора је говно од човека, похлепно, аморално, смрдљиво смеће. Онај ко ћути је чак и горе го*но – навео је редитељ на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер.

– Нисам хтео, али морам да се укључим. Да из*ебемо свињску хунту. У Београду неће победити стока смрдљива, одвратна, недотупавна, необразована – наставио је он са увредама.

Председник ИО СНС-а Дарко Глишић истакао је за „Ало!” да је Драгојевић на тај начин себе описивао.

– Њему је добра свака власт која му плаћа рекет, чим тога нема, онда он своје карактеристике приписује другима – казао је Глишић.

Вређао Крлета јер нема децу!

Редитељ и бивши посланик је увредио маркетиншког стручњака зато што нема децу.

– Видим да та смрдљива стока, Крле, мене нешто спомиње, ђубре без деце, без ичега, го*но неопевано, одвратно, свачији пркнољуб, гад и смрад – написао је он и нажалост добио подршку себи сличних.

– Ха-ха-ха, одлично, ценим сирову емоцију. Али то једино добро што је он ‚урадио‘. Није ширио свој ген даље – додао је један од његових пратилаца.