Прочитај ми чланак

Др Санда Рашковић-Ивић открива: Вучић даје паре и прави своју опозицију (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, била је народни посланик и потпредседник Народне странке др Санда Рашковић-Ивић.

Тема емисије је била свеопшта корупција и декаденција у српском друштву и држави, под режимом Александра Вучића.

У емисији се говорило и о фалсификованим диплома и докторатима са приватног Универзитета „Мегатренд”, масовној миграцији народа на Запад и недостатку радне снаге у Србији, корупцији у Пошти, непотизму породице Вучић у руковођењу српске државе; као и о аферама у којима су актери највиши државни и партијски СНС функционери, легализацији марихуане и унутрастраначком обрачуну између Небојше Стефановића и Андреја Вучића, лобијима који контролишу српску државу и спљнополитичкој подршци коју ужива Вучић због решавања Косова; односно о разлозима зашто ЕУ је потребно да опозиција одустане од бојкота избора, новцу који Александар Вучић даје да би направио себи лојалну опозицију, цензури у српским медијима и стратегији опозиционог бојкота парламентарних избора, који се одржавају у Србији на пролеће 2020 године, свеприсутној депресији у српском друштву и потреби да се политички противник вређа и омаловажава.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.