Прочитај ми чланак

Др Паровић: Вучић опет осрамотио Србију, невиђено се налупао у Дубаију, ево зашто

0

Александар Вучић је јуче био у Емиратима на самиту о климатским променама и тамо је за говорницом лупетао глупости. Између осталог рекао је да ће Србија усвојити стратегију о борби против климатских промена, иако је Србија већ усвојила тај план.

То показује да Вучић уопште не зна шта се дешава у Србији, нити га то занима, већ му је једино битно да опстане на власти како би наставио са пљачком, поручује др инж. Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

– Зашто Вучић у Дубаију није објаснио да у његовом Београду на води не постоји ни једна зграда која испуњава најмодернијих енергетских стандарда, већ се праве зграде које су горе него оне од пре 50 година из бивше Југославије – објашњава Паровић за „Србин инфо“.

Вучић је у Дубаију рекао да смо имали најтоплији јул и август. И уместо да се унапреди канал Дунав-Тиса-Дунав и Лим-Западна Морава, он паре даје на стадионе и некакав Експо, поручује Паровић.

– Где су сада такозване зелене странке из опозиције да покрену ове теме и објасне шта је Вучић излупетао у Дубаију – поставља питање Паровић.

Више о овој теми погледајте и послушајте у видео прилогу нашег Јутјуб канала.