Прочитај ми чланак

Ђорђевић прихватио да се „наглажава“ са Јованом

0

После скандала на ТВ К1 и жестоке свађе са Јованом Јоксимовић, њена имењакиња са Пинка - Јеремић, послала је позив Млађану Ђорђевићу, лидеру Покрета "Ослобођење", да гостује на телевизији која је ударна песница режима.

– Ја ћу врло радо угостити Млађана Ђорђевића код мене, наравно, ја му гарантујем једну ствар – никада га нећу истерати из студија, просто то није у складу с неким мојим новинарским кодексима јер истеривање госта из студија је показатељ да сте ви слаб водитељ, новинар и уредник. Дакле, ја свог госта никада нећу истерати из студија, али оно што Млађану морам да кажем је да се припреми за ход по трњу. Има она изрека:“Провео се као бос по трњу“, у сваком случају биће му турбулентно са мном. Биће му виспрено, занимљиво увек и ораторски маштовито и плодно. Тако да Млађо, никакав проблем није, код мене си безбедан у том смислу, истерати те нећу, али да ћемо се „наглажавати“ ти и ја сигурно, али видим ја да си ти онако фин оратор и да ћу имати пуне руке посла – између осталог је поручила Вучићева ТВ окосница.

 

Ђорђевић је прихватио бачену рукавицу, али…

– Пошто ме је синоћ преко сајта Информера позвала у емисију, ово се десило јутрос. Сад, ако може, нека неко обавести Јовану да једва чекам да ми буде „виспрено, занимљиво, и ораторски маштовито и плодно“ -. написао је Ђорђевић на свом Твитер налогу.

А порука Јовани Јеремић гласила је овако:

– Драга Јована, желим да Вас обавестим да начелно прихватам Ваш позив за гостовање у Вашој емисији, уз неколико техничких питања.

1. Када бисте могли да ме угостите?

2. Која би била тема мог гостовања?

3. Да ли бих имао још неке госте поред себе и, ако да, кога?

4. Можете ли ми послати неки контакт телефона, како бисмо се чули око детаља?

Надам се да ме не бисте ограничавали да кажем све што сматрам да је важно за грађане Србије да чују.


Срдачан поздрав,

Млађан Ђорђевић

Чека се одговор Јоване Јеремић и Пинка.