Прочитај ми чланак

ДЕЈАН БЕРИЋ са фронта уз Србин.инфо: Ако сви ћутимо, где је крај?! Пренећу Русима

0

Српски херој Дејан Берић, који се годинама бори за ослобођење Украјине од терора кијевских нациста, послао је подршку редакцији Србин.инфо у борби за истину.

Дејан Златановић је објавио ексклузивни видео прилог где се види како украјински транспортни авион на нашем аеродрому утовара српска борна кола. Одмах након тога полиција га је позвала на информативни разговор у УКП-СБПОК, где је у својству грађанина данас саслушан.

И док у Србији све политичке странке и водећи медији ћуте о овом снимку, Дејан Берић је са украјинског фронта послао подршку редакцији Србин.инфо преко друштвене мреже Фејсбук. Овај српски херој, одликован и од врха државе Русије, је написао:

„Сећате се скандала са српским пројектилима за минобацаче 60 мм?
О многим стварима не причам, међутим понекад се мора. Тада ми је један „Србин“ предложио сусрет , јер мој пост на ФБ је направио много проблема. На сусрету је предложио много новца да се извиним и кажем што сам погрешио и да мине нису биле српске него пољске .

Како ми је тада било повређено раме, нисам му могао разбити нис , али је радила столица и однели су га са разбијеном главом.

Да , не могу да оћутим на неправду! Да ли је то лоше? Да, много проблема због тога али ако сви ћутимо где је крај?

Хвала Србин инфо што је објавио ово . Данас ће да буде на свим руским медијима.

Овако Вучић говори Русији хвала за јефтин гас, за то што је Србија једина на свету која извози своју продукцију у Русију са 1 посто пореза. Ако Руси уведу порез као за све друге државе, пола иностраних фирми, вероватно и више се затвара, јер су у Србији због две ствари. Јефтина радна снага и што 100 % произведеног извозе у Русију.

Сазнаћу где ће бити на положајима та техника. И максимално се потрудити у сарадњи са артиљеријом да је заробимо читаву. Поклонићемо је Вучићу кад поново педерчина дође у Русију да моли за помоћ“, написао је Дејан Берић са ратишта.

Ексклузивни видео који је Србин.инфо објавио и због којег је Дејан Златановић позван на информативни разговор, погледајте доле.

Након тога смо објавили још један видео прилог са истом темом, у коме је др Давор Калајжић храбро изнео своје информације, овога пута у вези украјинских авиона који су из Ниша одлетели за Украјину. Погледајте испод

Ниједан већи медиј у Србији није објавио да новинара у Србији саслушава Вучићева и Вулинова полиција, јер би онда морали да објаве и поводом којих информација је на информативном разговору у Управи криминалистичке полиције.

Погледајте у видео прилогу доле и како је протекло данашње саслушање поводом тога у УКП-СБПОК.