Прочитај ми чланак

ЦРКНИ СИРОТИЊО Србија ће за стан сина Шабана Шаулића плаћати кирију 5.000 евра!

0

Михајло Шаулић, син преминулог певача новокомпоноване народне музике Шабана Шаулића је генерални конзул Републике Србије у Цириху. Да је почасни конзул Никарагве као лик из романа Бранислава Нушића била би много јефтинија кирија, овако народ мора да се "испрси" за швајцарски стандард.

Недавно је направио гала венчање на коме су се шепуриле режимлије од СПС Дачића и Ружића до СНС Селаковића и Цеце.

Са својом изабраницом је одлучио да не живи у хотелу који му је до сада плаћала држава (читај народ) већ да о трошку буџета изнајме луксузан стан, пише режимски Курир.

У Вучићевој Србији је дипломатски кадар попут Шаулића очигледно заслужио сваки франак који добија од српске сиротиње на име плате и станарине.

Естрада је увек давала највећуи подршку сваком режиму па им сада враћају збрињавањем потомака по амбасадама, министарствима (Михајло је за време „жутих“ годинама радио у Мркоњићевом министарству), државним предузећима и управним одборима. Циљ је да се нешколована и полушколована деца српских мајки, царева, краљева, легенди, првих сиса и дупета, који кличу сваком режиму док народ грца у неправди и сиромаштву, не злопате са просечним платама ако баш нису талентовани за певање.