Прочитај ми чланак

Чедомир Јовановић: Отворићемо пропале фабрике

0

ceda jova

БЕОГРАД – Караван Либерално демократске партије започео је кампању за парламентарне изборе посетом фабрици „29. новембар“ из Суботице која већ пет година не ради, уз поруку да је могуће да се отворе пропале фабрике.

Како се наводи у саопштењу, председник ЛДП Чедомир Јовановић разговарао је са радницима, оценивши да је ова фабрика некада била симбол Суботице, Војводине и Србије који се претворио у тужни доказ несналажења земље у времену.

„Верујем да могу поново да се отворе пропале фабрике. Ако је успела Фиделинка, може да успе и `29. новембар`“, казао је Јовановић.

Према његовим речима, које преноси партија, „поново може да крене све што је стало у Новом Саду, Врбасу, Зрењанину, Митровици, као и фабрика вагона у Краљеву“.

„У кампању идемо само с том јасном поруком – посао, посао, посао“, поручио је Јовановић, и додао да се ЛДП кандидује да води земљу.

У саопштењу се истиче да је време да политика ЛДП дође до изражаја.

„Ко има икакву корист од тога што смо ми били у праву 2004. године у вези с Косовом, а читава земља отишла на другу страну. Колико је људи отишло из Суботице, колико фабрика пропало у међувремену, колико људи отишло из земље, колико несреће беспотребне међу нама произведено, горчине, мржње? Доста више с том лудом политиком“, закључио је Јовановић.

(Танјуг)