Прочитај ми чланак

Чедина жена директорка клинике у којој је пребио власника

0

Претрага података Агенције за привредне регистре показује да је законски заступник "Food and Fizio" центра на адреси где је Чедомир Јовановић напао Жарка Ивковића - Јелена Јовановић, супруга Чедомира Јовановића.

“Food and Fizio Centar”  је предузеће регистровано на адреси Милутина Миланковића 1, на Новом Београду, што је управо и адреса на којој се око 17 часова одиграо инцидент у коме је, како је за Нова.рс рекао правни заступник овог центар Дејан Дубајић, учествовао Чедомир Јовановић, лидер ЛДП и бивши републички посланик.

screenshot

Подсетимо, Чедомир Јовановић претукао је данас на Новом Београду Жарка Ивковића, власника Клинике за физикалну терапију “Физио центар”. Инцидент се догодио око 17 часова у улици Милутина Миланковића број 1.

Као законски заступник “Food and Fizio Centar” наведена је Јелена Јовановић, а о томе сведоче и јавно доступни подаци Агенције за привредне регистре.

И на друштвеним мрежава увелико се пише да су Чедомир и Јелена Јовановић прави власници “Food and Fizio Centara”, у коме се немио догађај и одиграо.

Према подацима Агенције за привредне регистре, као власник “Food and Fizio Centara” води се предузеће Центар за друштвено учешће у здрављу “Food to Health”, чији је законски заступник поново – Јелена Јовановић.

Нова.рс покушала је да контактира Чедомира Јовановића у вези данашњег инцидента, али он није одговарао на наше позиве и поруке.