Прочитај ми чланак

Чанак позива људе да јуре Дритана: Не дајте му да побегне

0

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак огласио се на Твитеру поводом акутелних дешавања у Црној Гори.

Он је наиме на свом Твитер профилу објавио видео у којем је имао поруку за црногоске посланике, а која се тиче председника Владе Црне Горе у техничком мандату Дритана Абазовића.

„Порука свим пријатељима Црне Горе, посланицима у парламенту Црне Горе и свима којима је Црна Гора на срцу – не дајте му да побегне“, рекао је Чанак у видеу.

Иако није споменуо Абазовићево име, многи верују да је порука била упућена баш њему, што се да видети и по коментарима испод снимка.

Чанак је видео објавио, како се претпоставља, као одговор на јучерашње излагање Дритана Абазовића у којем је споменуо Чанка. Абазовић је наиме рекао да ће „лидер ЛСВ рећи шта год хоћете за 500 евра“.

„То је наратив, притисло се дугме да сви они усмере своју војску на мене и Владу… Јавља се Ненад Чанак, дате му 500 евра по уговору, и он се јави сваки пут да нешто каже. И за 500 евра ће рећи шта год хоћете, сутра ће вас хвалити, сутра ће рећи Абазовић је најбољи могући политичар и тако даље“, рекао је Абазовић.

„Срушите Владу, никакав проблем није. Нисам ишао да молим СПЦ за подршку. Да ме ниједан човек неће гласати, потписао бих Темељни уговор“, рекао је још Абазовић.