Прочитај ми чланак

БУДУЋИ ЧЛАН НАПРЕДЊАЧКЕ АКАДЕМИЈЕ?! Члан ГО СНС лажно се представио као директор

0

Нишлија Никола Маринковић, који је однедавно члан Главног одбора СНС, а запослен је у нишком Јавном комуналном предузећу "Горица" као референт, гостујући на Телевизији Белами рекао је да је помоћник директора за развој и инвестиције иако по систематизацији предузећа та функција не постоји! Маринковић каже да је "направио лапсус" и да се касније, гостујући у другој емисији извинио гледаоцима.

– Како директорка није могла да гостује у тој емисији, јер је била спречена, отишао сам ја по њеном овлашћењу. Начинио сам лапсус, било ми је то прво гостовање и када сам следећи пут гостовао у емисији, извинио сам се грађанима – каже Маринковић за Директно.рс и додаје да не зна зашто та његова грешка завређује толику пажњу.

Све је почело баш у тој, за Маринковића кобној емисији, која је емитована 19. маја ове године. Након што је рекао да је помоћник директора, уживо у програм укључио се Зоран Јовановић, који је бивши шеф радне групе за испитивање евентуалних малверзација у ЈП „Горица“.

Према мишљењу Јовановића, он се лажно представио и чак изнео погрешне податке о броју преминулих и узнемирио јавност, јер је рекао да је број сахрана на Новог гробљу дневно од седам до дванаест. Маринковић је и за то имао објашњење, када смо га позвали.

Нагласио је да је мислио на све преминуле на свим гробљима које покрива ово предузеће, а не само на Ново гробље, где је он референт на уговарању.

По свој прилици очито да није прошао напредњачку Академију за лидере, вероватно јер није стигао, пошто је до пре петнаест дана био одборник и шеф одборничке групе у Скупштини града Ниша као члан Шапићевог СПАС-а, а тек од 29. маја ове године постао је члан СНС.

Одмах након тога изабран је за члана Главног одбора СНС. Из Ниша у Главном одбору СНС су Драгана Сотировски градоначелник Ниша, директор Универзитетског Клиничког Центра Ниш Зоран Перишић и сада Маринковић.