Прочитај ми чланак

Братислав Гашић: Шефе, Крушевац те воли!

0

Кандидат партија владајуће коалиције за председника Србије Александар Вучић одржао је предизборни митинг у Крушевцу.

Он је поручио да су стабилност, сигурност и веће плате и пензије из године у годину, на чврстим економским темељима план и програм за Србију.

„Мој задатак је, ако ми дате поверење, да нико не заустави мир и стабилност у Србији… Изађите на изборе 2. априла да им не дозволимо да нас врате у прошлост. Да сачувамо Србију. Живео Крушевац! Живела Србија! До победе“, поручио је Вучић.

Он је рекао да је, као премијер, „касу оставио у добром стању“.

„Не постоји нико ко је са толиком љубављу и жељом тај посао радио“, рекао је Вучић и додао да никада није мислио да је његово место само у канцеларији у центру Београда и да је осми пут у Крушевцу.

Он је додао да ће избори бити неизвесни и тешки, јер се у кампању „слио тајкунски и страни новац“ да помогне опозицији, али да у Србији никада „неће да пуца као у Македонији“, ни као у било којој другој земљи и да неће дозволити да „од Србије направе оно што су многи у окружењу успели да направе“.

Вучић је рекао да ће Србија добити ново наоружање да нико више не би бомбардовао Грделичку клисуру и да Србију нико не би понижавао и додао и да ће најбоље бринути о интересима Срба у Републици Српској, као да више никада нико неће изводити „Бљесак“ и „Олују“.

Он је захвалио Братиславу Бати Гашићу што никада није напустио СНС.

„Данас нас је овде дочекао, име му је ваљда Братислав, али ми га знамо као Бата Гашић. Он је показао разлику између нас и њих. Оног тренутка када је остао без функције није се љутио и дурио, или ако је то радио радио је у себи, али није напуштао своју СНС“, рекао је Вучић.

Он је захвалио и како је рекао оним функционерима којима није тешко да иду на све митинге СНС.

„Хвала ти (Драгане Марковићу) Палма што долазиш и кад не говориш, хвала Зорана (Михајловић), хвала ти Никола (Селаковићу). Хвала Иштвану Патору што је најлепше говорио о некоме“, рекао је Вучић на митингу.

Функционер СНС Братислав Гашић рекао је на митингу да је данас Крушевац ведар и насмејан и да само Александар Вучић може да ради од 24 сата дневно да би Србија била срећна и задовољан.

„Шефе, Крушевац и Расински округ те воле“, рекао је Гашић и додао да верује у Вучићеву победу.

На скупу је говорио и оснивач Покрета снага Србија Богољуб Карић који је рекао да Србији сви завиде у региону и да Вучић своју „душу и срце, дан и ноћ улаже да Србија живи боље“.

Он је позивао симпатизере СНС речима „Напредњаци на ноге“ и „Напредњаци руке горе“, „Тако устаните људи, то је лепо видети“.

Скупу је присуствовала и министарка правде Нела Кубуровић, као и велики број симпатизера и чланова СНС. Они су носили страначке заставе и заставе са слоганом „Александар Вучић – брже, јаче, боље“.