Прочитај ми чланак

БОШКО: Вучићева кампања у виду геј параде на Крстовдан; Видимо се у Чачку!

0

Бошко Обрадовић је најавио да ће се у петак од 18 часова у Чачку одржати Породчина шетња као одговор на тајне и ненајављене геј параде, које режим и разне ЛГБТ НВО, организују широм Србије.

Двери су дошле у посед преписке у јавној фејсбук групи – Чачак, мој град – која је позната као напредњачка, пропагандна страница, у којој вишегодишњи високи функционер СНС у Чачку, Игор Логвинов признаје да морају да организују геј параду у Чачку.


– Вучићева кампања Будућност Србије у пуном јеку: 10 геј парада само у септембру. Српска напредна странка! Чујем да сутра на Крстовдан СНС организује нову, и то баш у мом Чачку. Подршка Чачанима који организују Породичну шетњу поноса. Видимо се у 18 на Тргу – поручио је Обрадовић.

У преписци коју Двери стављају на увид јавности, на питање „по ком закону мора да се одобри девијантно, деструктивно окупљање, које провоцира 98% становника Чачка“, Логвиновог одговара: „То су дебили који ће мирно прошетати, једна стока од људи, а закон је такав да им се то мора омогућити…“. И наставља: „Сваки скуп који је уредно пријављен, који је миран (што у овом случају не желим да буде) мора да им се по закону омогући)…“.

Двери постављају питање грађанима Чачка – да ли сте за ово гласали? По њиховом мишљењу, ово је јавно признање да СНС намерава тајно да организује геј параду у Чачку у петак, 27. септембра (на Крстовдан). 

– Већ су само у месецу септембру организовали 10 геј парада у Србији: у Врању, Суботици, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Краљеву, Шапцу, Ваљеву и Београду. Они крше јавни морал и вређају верска осећања већинског становништва – наводе у покрету Двери.