Прочитај ми чланак

БОШКО ПОРУЧИО КОНУ: Потпуковниче, лако је напасти СПЦ, јуначи се против Вучића!

0

Aлександар Вучић својим непристајањем на тестирање и самоизолацију негира све досадашње државне мере. Зашто му то нисте рекли после повратка из Америке и Мађарске или недавно? Лако је напасти СПЦ, потпуковниче! Што не покажете храброст када је у питању власт, него је хвалите?

Ово Предрагу Кону поручује Бошко Обрадовић после изјаве овог „унапређеног епидемиолога“ да струка не подржава захтев СПЦ да се у недељу дозволи грађанима да присуствују Васкршњој Литургији.

– Да ли у стручном штабу има неко ко није потписник подршке Вучићу на председничким изборима? Да ли су његови предизборни скупови по болницама на врхунцу пандемије ризик за здравље грађана? Зашто о томе не смете да кажете ни реч? Да ли кућни љубимци имају већа права него верници – рекао је Обрадовић.

Лидер Двери се осврнуо и на реаговање САНУ, која се такоше успротивила Васкршој Литургији!

– Да ли је могуће да су се коначно јавили они који ћуте о кршењу Устава, издаји Косова и Метохије, распродаји привредних и природних богатстава Србије, криминалу и корупцији под овом влашћу? Али су имали важну потребу да за Вучића кажу коју у корист забране Васкрса за вернике СПЦ – наглашава Обрадовић.

Бошко је подсетио да је пре осам дана Вучић у Новом Пазару најавио да ће обићи и Ћуприју, Ваљево и Крагујевац и пита се да ли медицинска опрема, купљена од народних пара за тамошње болнице, још увек стоји у магацину у Београду док је Вучић лично не однесе у оквиру предизборне кампање СНС?

– Смешно, зар не? Сада ће Вучић и Ана Брнабић, двоје уставорушитеља, који су противуставно укинули Народну скупштину и увели ванредно стање, одлучивати о нашим верским правима и да ли ће верници за највећи хришћански празник ићи у цркву или не – рекао је Обрадовић.