Прочитај ми чланак

Бошко „поклопио“ Ђуку: Од Вучића и вас из СНС нема већих сорошеваца

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић реаговао је на смехотресну пропаганду функционера Српске напредне странке - Владимира Ђукановића Ђуке, који је на друштвеним мрежама покушао да глуми француску собарицу и критикује НВО организације у Србији.

„Држава најхитније да донесе закон којим ће се регулисати рад НВО сектора и да све учини да се исте онемогуће да добијају новац за деловање из иностранства. Посебно да све учини и да избаци из земље све НВО које су под Сорошевим покровитељством“, написао је Ђукановић на Твитеру.

Бошко Обрадовић му је одговорио и изнео суштину:

„Онда би из Србије био избачен и Александар Вучић, највећи пријатељ Џорџа и Алекса Сороша међу Србима и највећи заговорник њиховог пројекта „Отвореног Балкана“, који нимало случајно на исто алудира као Фонд за отворено друштво. Дакле, нема већих сорошеваца у Србији од вас из СНС“, поручио је Обрадовић.

Бошко је демонтирао и Вучићев лажни спин како он неће потписати истополне бракове – које нико ни не тражи.

– Ово каже председник Републике која организује геј параде сваке године, која је у уџбенике ставила ЛГБТ пропаганду, донела скандалозни и противуставни Закон о џендер равноправности и која има ЛГБТ премијера у три мандата. У пракси све супротно од политичког маркетинга за народ – објашњава Обрадовић.