Прочитај ми чланак

БОШКО: Опозиција да се уједини, Србија мора да стане, сви против изборне крађе!

0

Нису избори нерегуларни само у Београду већ и у читавој Србији. Фантомских бирача било је и ван Београда. Медијска цензура била је општа, као и притисак на бираче и злоупотреба државних ресурса. Једини исправан захтев опозиције је поништавање и понављање избора на свим нивоима.

Ово поручује Бошко Обрадовић и истиче да су Двери спремиле више стотина примедби на изборне нерегуларности са конкретним доказима.

– У Србији реално више нема нормалне политике и изборне кампање. Пре свега, нема парламентарних и медијских услова за то. Понављање избора без побољшања изборних услова такође је бесмислено. Нико из опозиције за то не може да се избори самостално већ то можемо искључиво уједињени.

Да ли ће сви лидери „Србије против насиља“ заједно са лидерима коалиције „НАДА“ штрајковати глађу? Да ли ће стати факултети и представе, јер сви потписници ПроГласа штрајкују због изборне крађе? Или нико ништа као кад сам из истих разлога 11 дана штрајковао глађу пре 3 године?

Када сам пре три године 11 дана штрајковао глађу испред Скупштине јавиле су ми се многи лидери опозиције и познате јавне личности да ће сести поред мене јер више не могу да трпе недемократску, насилничку и корумпирану власт. Нико то није урадио. Не бих волео да се то сада понови

Неће бити политичких промена без личне жртве свакога од нас. Не само политичара који морају да предводе. Данас би читава Србија требало да стане и да сви часни људи у систему почну штрајк глађу или одбију да обављају своје дужности. Без тога нећемо успети. Појединац је немоћан! – поручује Обрадовић.