Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Зорана Михајловић је страни агент у Влади Србије

0

Одговор на јучерашње саопштење из кабинета потпредседника Владе и члана Председништва СНС Зоране Михајловић

У једном смо у потпуности сагласни за Зораном Михајловић: време је за преузимање политичке одговорности. Зорана Михајловић хитно треба да преузме одговорност за време у коме је била саветник у Г17+ и за све штетне економске потезе које су урадили њени бивши шефови Мирољуб Лабус и Млађан Динкић, уништавајући и пљачкајући домаћу привреду и банкарство.

Затим Зорана Михајловић по новом закону о страним агентима, који ће Српски покрет Двери донети када дође на власт, Зорана Михајловић ће морати да одговара и као сарадник страних обавештајних агентура у Србији. По овоме закону, који се угледа на америчко и руско законодавство, морају се регистровати сви они који су агенти страног интереса у нашој држави. Проблем са Зораном Михајловић је у томе што је она као агент страног интереса (члан Еаст-Wест Бридге-а као дела Трилатералне комисије) потпредседник Владе Србије, што значи да стране обавештајне агентуре имају свог човека у самом врху наше власти.

Што се тиче жена, о чему нам држи лекције министар у Влади која три месеца касни са исплатом трудничких примања, у држави у којој жене добијају отказ када остану у другом стању и у којој су претворене у јефтину радну снагу код страних мултинационалних компанија? О томе никада неће ништа рећи министар који ради управо за те стране интересе у Србији.

А што се тиче насиља над женама, позивам Зорану Михајловић да прво очисти у свом дворишту и испита случајеве породичног насиља над супругама Александра Вучића, Синише Малог и Маријана Ристичевића.

Информативна служба Двери