Прочитај ми чланак

БОШКО НАРОДУ: Вучић ми „ишарао“ врата канцеларије!

0

Лидер Двери сматра да смо ушли у једну опасну зону друштвене и политичке кризе у којој насиље и вандализам према политичким неистомишљеницима владајуће гарнитуре постају све учесталији.

„Само у последње две недеље нападнуте су нам канцеларије у Чачку, Зајечару и Београду и добили смо претње смрћу на друштвеним мрежама које смо пријавили полицији, али идентитет тих лица још није утврђен. А јуче ми је и лично министар здравља претио говорећи да се смирим и да ћу завршити као неки други људи који су радили као ја. А на крају дана нам је унакажен и улаз у централне просторије. Питам се шта је следеће.“ – рекао је Обрадовић и додао да је овај вандализам одговор на његова једноставна питања.

„Господине Небојша Стефановићу од куд твоме тати 300 000 евра у кешу и које је порекло тог новца? Господине Вулин од куд ти стан у Београду и која ти је то тетка из Канаде дала новац за тај стан? Госпођо Михајловић, зашто је првобитна цена аутопута Појате Прељина била 500 милиона евра, а онда сте потписали уговор на 800 милиона евра? Уместо да одговоре на ова питања ми добијамо овакав одговор.“ – рекао је лидер Двери показујући на ишаран улаз у просторије Двери.

Он сматра да је главни кривац за ове нападе на Двери нико други до Александар Вучић

„Ми га се не плашимо. Ми га чак и не мрзимо. Он је једна обична политичка кукавица. Једино што Вучић сме је да шаље људе у фантомкама да пишу гадости. Али ово је изложба његове аутопројекције. Они су лопови, фашисти и разбојници. И зато нећемо одустати. Видимо се у суботу и посебно се видимо 13. априла у Београду!“ – рекао је Обрадовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!