Прочитај ми чланак

БОШКО ИЗНЕО НОВЕ ПОДАТКЕ: Ово су жене које су признале лажну Нешину диплому

0

Бошко Обрадовић је изнео нове податке везане за аферу са факултетском дипломом министра полиције Небојше Стефановића. Више од два месеца лидер Двери инсистира да овај случај добије политички и судски епилог, а сада је открио и нова имена која су укључена у случај.

– Стефановићу, да ли су вам позната имена Ане Милићевић Ланговић и Татјане Цветковски? Без њих које су вам признале купљену диплому на Мегатренду никада не бисте уписали постдипломске студије. Да ли су зато данас оне државни секретар и помоћник министра просвете – поручио је Обрадовић.

Обрадовић је апострофирао и фотографију на којој се Небојша Стефановић налази испред припадника Жандармерије, који пролазе екстремно напорну обуку, као слику пропасти Србије.

– Слика наше пропасти: Полиција постројена пред човеком који се као млад бот јавља у Утисак недеље, фалсификује односно купује факултетску диплому, лажни је доктор наука, има тату који се шета са 300.000 евра у ранцу и не може да објасни порекло своје имовине у Београду. Нема даље – истакао је Обрадовић.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!