Прочитај ми чланак

Борко: Вулин да открије идентитет прислушкиваних са којима је Вучић комуницирао

0

Већ 100 дана Александар Вучић не сме да каже ко су људи које је држава прислушкивала, а са којима је он разговарао и тако упао на "мере". Уместо њега министар полиције Вулин нам је саопштио да се ради о 26 поштених и добрих особа са којима је председник Вучић разговарао 1882 пута.

Један од тих 26 људи је Миша Вацић, ко су остали дужан је да нам саопшти министар Вулин. Ако се заиста ради о људима који су прислушкивани са намером да се слуша председник државе онда је министар дужан да нам каже ко су непоштени полицајци, тужиоци и судије који су тражили, одобрили и наредили прислушкивање грађана само како би упецали Вучића. И ти људи онда морају да иду у затвор.

Фото: savez-za-srbiju.rs

Дакле, или идентитет оних који су законски прислушкивани због најтежих кривичних дела, а са којима је комуницирао Александар Вучић због чега он више не може да буде председник, или пресуде и затворске казне за оне који су организовали противзаконско прислушкивање поштених људи како би прислушкивали председника државе. Или једно или друго, министре Вулин.

Ово је озбиљна ствар министре Вулин и зато само ви немојте да нам објашњавате ко је добар, а ко пристојан, јер су се грађани Србије уверили да ви нити сте добри, нити сте пристојни.