Прочитај ми чланак

Бизаран ВИДЕО Вучића и Малог: „Сад ће баксуз да каже“ и јастук преко стомака

0

Знате шта је много битније од рада, додуше само у Србији? Привид рада, а у томе су и овог пута заблистали председник Србије и потпредседник Владе.

Александар Вучић и Синиша Мали су отпутовали у Кину на форум иницијативе „Појас и пут“ када је потписан споразум о слободној трговини Србије и Кине. Ипак, одлучили су да се опусте уз фудбал.

Одлучили су још једном да је сан прецењен (што је порука коју је председник често слао народу) и да би била добра идеја да гледају меч репрезентације Србије против Црне Горе у пола ноћи.

Одлучили су и да се јаве из далеке Кине снимком који су СНС ботови назвали „симпатичним“, а оценили су и да су обојица смешни и пожелели много среће.

„Ево скоро је поноћ овде у Кини…“, почео је Мали, а онда је у позадини председник Вучић одлучио да представи себе као човека који непрестано ради. Одједном је узео папир и оловку са стола и почео нешто ревносно да ради. Наравно, све време је слушао шта прича Мали, па му концентрација није била на завидном нивоу. Али привид је битнији од рада.

„Дали смо себи још три сата посла да радимо још нешто како би сачекали утакмицу наше репрезентације, утакмица креће за три сата. Тако да… Радујемо се, ја се надам успеху наше репрезентације пошто нам је потребна победа…“, рекао је Мали, а онда је председник урадио оно што обично ради. Упао је у реч саговорнику.

„Надамо се, и ти си постао стручњак“, рекао је Вучић са благим презиром према влогеру.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

Убрзо је уследио одговор.

„Па шта ћу? Морам. Наравно и победићемо, Србија побеђује“, рекао је Мали, а онда направио драмску паузу… Очекивао је одговор председника, а како није дошло до тога одлучио је да га „пецне“.

„Да или не? Ево га баксуз, сад ће он да каже нешто“, рекао је Мали када је уследила непријатна тишина јер је алудирао на то да Вучић доноси лошу срећу репрезентацији. Покушавао је да испровоцира човека са јастуком да се обрати.

„Надамо се да ћемо победити, прво скочи па реци хоп“, рекао је дипломатски председник.

Подједнаку пажњу је привукла чињеница да је председник све време имао јастук између себе и камере, а многи су оценили да је то урадио јер му се не допада како тренутно изгледа због вишка килограма. И да на телевизији је биле једна кинеска телевизија чисто да амбијент буде употпуњен.

„Да ли то он крије стомак?“, била су честа питања због начина на који је председник Вучић држао јастук. Да ли заиста нешто крије?