Прочитај ми чланак

БЕЗ БЛАМА – Вучић: Спреман сам на полиграф због Цвијана

0

Иако је већ девет пута слагао да ће да се вакцинише (а на то тера народ), иако је научно доказано да полиграф може лако да се прође и да ништа не значи на суду, иако је сто пута обећао да ће на ТВ дуел, а то никада није урадио, Александар Вучић је вечерас без блама поново "заказао" на причи о полиграфу.

Председник Србије Александар Вучић рекао је гостујући на РТС да је спреман да иде на полиграф због Владимира Цвијана.

Он је претходно говорио за шта су га све оптуживали и навео да је спреман да иде на полиграф и око Јовањице и око Оливера Ивановића…

“Данима су нешто петљали лагали, док им чак и њихови људи нису рекли да прекину са тим и са том вулгарном и бљутавом кампањом иживљавања над мртвим људима око Владимира Цвијана, који није жив већ три године. Спреман сам да идем и на полиграф за то. А вас питају једну обичну ствар – једног питају је ли знао нешто о припреми убиства Александра Вучића, неће на полиграф. Овог другог питају да иде на полиграф за везу са рачунима на Маурицијусу. Каже неће полиграф. Трећег питају да ли је спавао са дечацима и да ли им је давао кокаин, е каже болестан је, донеће медицинску документацију”, рекао је председник Србије.

Подсећамо, Владимир Цвијан преминуо је још пре три године, а јавност је о томе сазнала тек пре неколико дана.