Прочитај ми чланак

Бакарец: Ђилас пироман запалио депонију у Винчи

0

Након сугестије свог напредњачког колеге Србислава Филиповића да је Драган Ђилас одговоран за пожар у Винчи, Небојша Бакарец је отишао корак даље и лидера ССП оптужио да је запалио депонију.

– Напали су и запалили Скупштину Србије и РТС, 2000. и 2020. Напали су и запалили зграду СПС и полиције у Мајке Јевросиме, 2000. године. Онда уопште не чуди да су запалили и депонију у Винчи! Ватра хода са њима! Пиромани – написао је на Твитеру Бакарец, посланик СНС-а у Скупштини Србије.ž

Бакарец се, међутим, није зауставио на вербалном удару већ је своју машту употребио и за визуелни приказ оних који су према његовом мишљењу криви за пожар на депонији у Винчи.

Он је у пламеновима ватре илустровао Ђиласа и Добрицу Веселиновића из Не давимо Београд, а на свом блогу објаснио је и како је „пожар подметнут“.


– Да ли су НДБГ и ССП платили некоме да подметне пожар? Крајње је сумњиво, да се овим поводом јуче координирано огласио и Ђилас, који тесно сарађује са НДБГ. Додатну сумњу да је пожар подметнут изазива чињеница да је покрет „Не давимо Београд“ моментално након што је букнула ватра имао дрон на лицу места и све снимао и пре него што су ватрогасци дошли!!! Надам се да ће надлежни органи испитати све ове сумњиве чињенице, тј. потпуну невероватноћу да се припадници једне аутошовинистичке партије и европосланица Крамон, у истом тренутку затекну на депонији, неколико сати после избијања пожара – навео је Бакарец.

Шта више рећи, осим да људи који пишу, илуструју и политичку опозицију оптужују на овакав начин управљају државом у којој живимо.