Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Марић је пљунути Вучић ХЕПИ ТВ: Ако Шешељ дође, Марић ће бити нежан према њему

0

seselj maric -l

Иако је био постигнут договор између Миломира Марића, главног уредника Хепи телевизије и председника СРС др Војислава Шешеља, о гостовању уживо вође радикала у емисији “ Ћирилица“ до тог тв шоуа ипак није дошло. (Више о томе прочитајте – ОВДЕ.)

Поводом тога на свом твитер налогу огласио се вођа радикала др Војислав Шешељ.

Редакција Србин.инфо без икакве цензуре и додатног тумачења, у интегралној верзији, преноси твитове Војислава Шешеља, у вези његовог неуспелог гостовања на једној српској телевизији са националном френквенцијом:

seselj tvit cirilica d

seslj tvit cirilica2
seselj tvit cirilica 4 dseselj tvit cirilica 2

ХЕПИ ТВ – ШЕШЕЉ НИЈЕ ДОШАО У „ЋИРИЛИЦУ“

У Специјалној емисији „Ћирилица“ на Хаппy ТВ данас у 9 сати ујутру, договорен је наступ уживо Војислава Шешеља, који се, међутим, у заказано време није појавио – без икаквог образложења, иако су сви његови услови испуњени. Пошто је у понедељак 2. фебруара имао заказану посету манастиру Милешевић и владици Филарету, договорили смо се јуче да се у директном преносу појави јутрос, а да та емисија буде, у целости и без икаквих скраћења и измена, репризирана у редовном термину „Ћирилице“ у понедељак у 21 сат.

У касним вечерњим сатима у петак, Војислав Шешељ и његови најближи сарадници, почели су да затежу око безначајних детаља, па и око тога да ли ће се појавити у згради телевизије Хрпи 15 минута раније, или касније, са претњом да ће, уколико му се у потпуности не изађе у сусрет, отказати емисија. Све што је тражио је прихваћено, али ипак није дошао. На друштвеним мрежама, претходно су се из СРС-а појавиле подметачине да је неко забранио „Ћирилицу“ са Шешељем, или да ју је сам аутор Миломир Марић отказао. Ништа од тога не одговара истини. „Ћирилица“ је била и остала отворена за сва различита мишљења и у њој никада није било забрањених тема и људи.

Очигледно да Војиславу Шешељу више одговара да подгрева мит да је забрањен на националним телевизијама у Србији, него да изађе у јавност и отворено каже шта има. Без обзира на све, врата „Ћирилице“ и даље су отворена за Шешеља и може слободно да дође кад год реши, или скупи храбрости. Миломир Марић унапред обећава да ће бити јако нежан према њему и да уопште неће личити на себе.  

(Србин.инфо, Твитер, Хепи ТВ)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.